U bevindt zich hier: Home  >  Over Look-O-Look  >  Assortiment Look-O-Look

Assortiment Look-O-Look

Hier ziet u een greep uit ons assortiment. Via ons contactformulier kunt u meer informatie opvragen.

AfbeeldingBeschrijving

Meterrek 

Hangzakjes
Hangzakjes bieden een strak en opvallend ‘shop-in-shop’-concept met specifieke stuksartikelen die kinderen tussen 4 en 15 jaar aanspreken en die veelal door moeders worden gekocht. ‘Fun for kids’ voert hierbij de boventoon. Het concept biedt een compleet assortiment margerijke producten met één prijsniveau op een compacte schapruimte in de winkel. Het hangzakjesconcept wordt geïntegreerd in de bestaande presentatie of in Look-O-Look displays

 AH fambag regenboogmatten.JPG

Value for money 

Handzame familiezakken met de toppers uit het Look-O-Look assortiment.

 
 Puntzak kaneelstaafjesPuntzakken

Puntzakken zijn geschikt voor alle leeftijden. Een breed assortiment snoep wordt in de puntzakken aangeboden, waarbij een knipoog wordt gemaakt naar nostalgisch Oudhollands snoepgoed. Puntzakken worden geïntegreerd in de bestaande presentatie of in Look-O-Look displays.

Boeketten.jpg

Flowers
FlowerCandy is een handgemaakt snoepboeket en is bijzonder geschikt voor elke speciale gelegenheid. Het snoepboeket is leuk om te geven én om te krijgen, voor jong en oud.

Nieuw in ons assortiment zijn de FlowerPops. Deze lollie-boeketjes zijn gevuld met mini-Chupa Chups.

Beide Look-O-Look Flowers worden geleverd in aantrekkelijke palletdisplays. Voor extra attentiewaarde is de FlowerCandy tree beschikbaar. En voor de FlowerPops is een toonbankdisplay ontwikkeld welke verwerkt kan worden in het snoepschap.

FlowerPops

Naamloze afbeelding

 CircusMix.JPG

Uitdeelverpakkingen
Handige portieverpakkingen voor onderweg of om te trakteren. Denk bijvoorbeeld aan de CircusMix en TumTum van Look-O-Look, maar ook aan de oude bekende JollyMix en de nieuwe TopperMix.

TopperMix.jpg

Showdoos dextrosehorloges.jpg
Dextrose
De welbekende rolletjes, SMS-lollies, snoepkettingen en snoephorloges. Verkrijgbaar in hangzakjes, silo's of bijvoorbeeld per stuk verpakt. Sinds januari 2010 worden onze dextrose-producten gefabriceerd volgens natuurlijk recept.
Dextrose lollie.jpg